J. Kyle Bass, grunnlegger og Chief Investment Officer (CIO) i Dallas-baserte kapitalforvaltningsfirma Hayman Capital Management , sier at han forventer „eksplosivt trekk høyere“ fra Bitcoin, sølv og gull.

I går (21. juli) sendte Bass ut følgende tweet for å uttrykke hvordan føles om Bitcoin, sølv og gull med tanke på all „pengetrykkingen“ som gjøres av sentralbanker rundt om i verden:

Som du kanskje forventer, ble den berømte gullfeilen Peter Schiff, som er en av Bitcoin’s tøffeste kritikere, utløst av dette bullish synet på Bitcoin Circuit, og følte seg tvunget til å sende ut følgende svar:

Tilbake i oktober 2017, under et intervju med Bloomberg Television, ble Bass spurt om sine tanker om kryptoanlegg generelt og Bitcoin spesielt.

Han svarte:

„Bitcoin – tidlig avskjediget jeg Bitcoin, og jeg burde ikke ha … Sannhet, jeg forstår ikke dybden til algoritmene, teknologien og det grunnleggende grunnlaget for Bitcoin, jeg forsto ikke.

„Jeg brukte mye tid på å prøve å forstå det det siste halvåret, og jeg tror at den digitale aktivaklassen cryptocurrency er en reell aktivaklasse, men når det gjelder hvordan verden ser på digitale valutaer, når du ser på globale kontanter stillinger i dag gitt global QE, er de ikke nord for 110% av verdens BNP.

„Så vi snakker om nesten hundre billioner dollar kontanter verdt i verden. Det har aldri skjedd før i verdenshistorien.

„Og så når jeg tenker på inflasjon, begynner du å se at lønningene beveger seg, og du begynner å se prisen på alle varer og tjenester bevege seg … det som virkelig har vært deflasjonært i verden har vært teknologi. Det har vært en veldig positiv deflasjonskraft og jeg tror den teknologiske deflasjonen har spilt ut …

„Den samlede verdien cryptocururrency litt over hundre milliarder dollar i dag. Global M2 – globale kontanter – det er som 80 billioner til hundre billion dollar. Så hva er hundre milliarder dollar? Spørsmålet er, hva er det verdt? Og som en butikkverdi, et vekslingsmedium og annen valuta, jeg tror ikke det er noen ekte institusjonell investor har noen penger i Bitcoin.

„Jeg vet at noen har litt, vet du, de har nominelle beløp investert, men jeg tror det vil være en aktivaklasse som vil fungere over tid. Jeg er ikke sikker på hvordan jeg verdsetter det ennå. Jeg har egentlig ingen anelse om. ..

„Jeg tror at en hel haug mennesker vil tape mye penger … disse ICOene, du kan se en gjeng av dem gå helt knallbra, en gjeng av dem er svindel, og det kommer til å være problematisk for alle menneskene som bare hastet inn, og så føler jeg at det er litt av en mani for øyeblikket, men jeg tror på lang sikt det er en levedyktig aktivaklasse. “

To år senere ble Bass intervjuet av Anthony Pompliano (alias „Pomp“), co-grunnlegger og partner på Morgan Creek Digital Assets, samt verten for Pomp Podcast

Bass sa at firmaet hans begynte å se på Bitcoin da prisen først nådde rundt $ 2300, men den gang klarte de ikke å finne en passende kvalifisert depot. Bass sa også at han kunne se kryptos totale markedsverdier nå en billion dollar.

Når det gjelder gull og sølv, rapporterte Bloomberg mandag (20. juli) at det ifølge en rapport fra Citigroup-analytikere er „bare et spørsmål om tid“ før det bullishe sentimentet fører gullprisen til en ny høydepunkt:

„Nominelle gullpriser har allerede lagt ut ferske rekorder i annenhver G-10 og større fremvoksende markedsvaluta i år …“

Tilsynelatende sa Citigroups rapport også at interessen for gode butikker med verdi også burde komme sølv til gode, som mandag nådde en treårs høyde. Citigroup forventer at prisen på sølv vil nå $ 25 i løpet av de neste seks til tolv månedene, men Citigroup kan se prisen gå så høyt som $ 30.

Bloombergs rapport fortsatte med å si:

„Citigroup er blant en lang rekke markedstiltakere i å forutsi at bullion enten vil teste eller toppe sin mangeårige rekord da gjenoppblomstring av tilfeller av koronavirus i flere deler av verden peker på en langvarig og ujevn global økonomisk bedring.