Prisen på Bitcoin økte med 17% fra 1. juli til 30. september, men inntektene for Canaan var fortsatt langt nede.

Canaan lager Bitcoin gruvedrift.
Det rapporterte et tap for tredje kvartal i dag.
Imidlertid står det at etterspørselen etter produktene nylig har økt.
Denne gangen i fjor solgte Canaan, som lager Bitcoin-gruvedrift, i etterløpet av en vellykket børsnotering på 90 millioner dollar i USA. Det ble det første kryptovalutaselskapet som ble notert på Nasdaq-børsen.

Dette året har vært ganske tøffere for produsenten av integrerte kretser – til tross for Bitcoins prisgevinster. Kursen på aksjen falt til $ 5,00, ned over 13% fra gårsdagens slutt, etter resultatrapporten for tredje kvartal.

Kanaans pristabell for 2020
Kanaans pris har vært opp og ned i år. Bilde: TradingView
Ting så mest lyse ut for Kanaan til mars. Det var da det kinesiske selskapet, som er basert på Caymanøyene, ble rammet av en gruppesøksmål i USA. Aksjonærer anklaget det for brudd på sikkerhetsloven. Det er også da COVID-19-pandemien feide hele verden.

Mellom 27. mai og 13. november nærmet Kanaans aksjekurs seg ikke $ 3,00.

Etter en sterk november og i forkant av dagens kvartalsvise inntjeningsrapport, var håpet stort at produsenten av integrerte kretsløp skulle komme for bedre dager. Det bleknet litt ettersom selskapet rapporterte en nedgang på 76% i inntekter fra året før og et tap for kvartalet.

Canaan’s Chief Financial Officer, Quanfu Hong, fant en sølvkant. Etter å ha påpekt at COVID-19-pandemien hadde deprimert produksjonskapasitet, sa han: „Etterspørselen etter gruvedriftmaskiner i markedet fortsatte å komme seg tilbake i løpet av tredje kvartal, og vi har mottatt et stort antall forhåndssalg som er planlagt for levering med start i fjerde kvartal 2020. ”

I løpet av tredje kvartal 2020, som gikk fra 1. juli til 30. september, gikk Bitcoin Future fra en startpris på $ 9 225 til $ 10 791, en økning på 17%. Så langt i løpet av fjerde kvartal har det gått på en tåre, og har slått en rekordhøy høyde i dag 30. november.

Canaan håper at det som er bra for Bitcoin, er bra for virksomheten.